dissabte, 27 de gener de 2018

Dissabte 3 de febrer, celebrem el Dia de l'Arbre a les Alqueries

Des de l'Ajuntament ens han comentat que compten amb nosaltres per a la celebració del Dia de l'Arbre.

Dissabte que ve, dia 3 de febrer, a les 10:20 ens veurem a la Plaça Major, davant de l'Ajuntament, per a anar a plantar arbres a dos zones diferents del nostre poble.Cap a les 13 hores, haurem acabat de plantar i, al
Parc de la Música (junt al MiD) hi haurà una cloenda on nosaltres, des del club El Pinzell Verd, farem alcohol de romer per a tractar les contractures i hematomes.
Per al nostre taller, l'Ajuntament ens facilitarà l'alcohol i el romer, tanmateix, cada persona que vullga fer-se el seu potet d'alcohol de romer haurà de portar un recipient per endur-se'l a casa: per exemple una botelleta de les de iogur per a beure amb tap de rosca, un frasc de vidre xicotet com pot ser dels de mostassa de Dijon o similar o un potet dels que s'utilitzen per a dur sabó quan ens dutxem al gimnàs o a la piscina.


Recordeu que també podeu portar els vostres taps de plàstic per a col·laborar en el projecte de recollida de taps que tenim en marxa des d'El Pinzell Verd amb la col·laboració de la Fundació Seur.

Vos esperem a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...