dilluns, 18 de desembre de 2017

Dóna'ns els taps de plàstic!!!

Des del club ecologista escolar "El Pinzell Verd (del Pintor Sorolla)" estem compromesos amb el reciclatge, la solidaritat i intentem posar el nostre granet d'arena per a aconseguir un món més just i millor per a tots.

Des de la nostra creació, ja fa quasi un any, hem estat recollint taps de botelles i envasos per a fer-los arribar a les persones més desafavorides, amb la col·laboració de la "Fundació Seur", per a que aquells que més ho necessiten puguen acoseguir una ajuda econòmica amb la fi de poder accedir a una cadira de rodes, una grua elevadora, tractaments mèdics o rehabilitadors o aquelles eines necessàries per a millorar la qualitat de vida de discapacitats i malalts.

Amb la intenció que siga més visible la nostra tasca i que tothom hi puga col·laborar, hem situat un punt de recollida de taps tot just en la finestreta de Secretaria del nostre centre. Allà podreu dipositar els taps i les bossetes que porteu dins de la caixa de cartó i, si porteu bosses o caixes més grans plenes, podreu deixar-les al seu costat.

Des d'El Pinzell Verd, volem que sàpigueu que, entre tots, som més forts i podem ajudar a més gent!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...