dimecres, 8 de novembre de 2017

Nou curs, noves perspectives

Hola amics i seguidors del Pinzell Verd (del Pintor Sorolla).
Ja hem començat el nou curs i hem tornat a reunir-nos els dimarts a l’hora del pati. Este curs som més xiquets i xiquetes que l’any passat, ja que s’han unit un grup d’alumnes de 1r!!!

Aquest any hem pensat en fer moltes coses. Volem explicar-vos algunes de les que ja estem preparant com realitzar un “Twister” gegant, preparar un teatre o una coreografia.

El “Twister” gegant del reciclatge: on, amb les regles del Twister original, realitzarem una lona on els cercles de colors seran cercles amb envasos o deixalles que es reciclen en el contenidor d’un determinat color. Per exemple: el cercle dels bricks es correspodrà amb el color groc, el de les caixes de cereals amb el color blau o els frascos de llentilles amb el verd.

El “Reciclaixes”: que és un joc que estem elaborant per a què els xiquets d’infantil i primer cicle aprenguen a reciclar. Amb caixes de cartró mitjanes que pintarem o decorarem del color corresponent servirà com a contenidor de les fitxes que fem retallant i plastificant fotografies dels productes que apareixen en diferents publicitats de supermercats que, al final plastificarem per a que duren més.

El Teatre de “Villagrís”. Aprofitant un conte que van inventar els alumnes i les alumnes de la classe de 4tA, farem un guió teatral per a representar-lo davant del col·legi i, si ens ix bé, davant de tot el poble.

La coreografia de “El Rock del Reciclar”. Estem inventant un ball al voltant de la cançó “El Rock del Reciclatge” que esperem que siga molt divertida i ajude a la gent a aprendre esta cançó i, així li facen cas i aprofiten millor els diferents productes i cuiden millor del nostre entorn.

Com a premi pel nostre esforç, des de l’Ajuntament de les Alqueries, se’ns ha inscrit en un programa de “Reciclar con los Cinco Sentidos” i vindran a l’escola a fer-nos alguns tallers per ensenyar-nos com reciclar i reutlitzar les deixalles que generem d’una millor manera. I, a més, creiem que ens divertirem, ja que en una de les activitats que hem demanat vindrà un mag a fer-nos trucs de màgia mentre ens explica trucs per a saber reciclar millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...