dimarts, 27 de juny de 2017

XV Trobada "Pobles del Parc Natural Serra d’Espadà" Higueras 1 de juliol

Conselleria de Medi Ambient, i en concret, la Direcció de Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana, ens envia la següent informació  que transcrivim a continuació:
Hola a t@ts us convidem a participar en la XV Trobada dels Pobles del Parc Natural de la Serra d’Espadà, que se celebrarà a Higueras, el dissabte 1 de juliol. Serà una festa en què donar a conéixer les poblacions del Parc Natural de la Serra d’Espadà, els seus recursos naturals i els seus valors culturals.
 
Què hi pots trobar?
Cada poble et comptarà com era la seua vida fa uns anys: per exemple, amb la construcció simbòlica d’una carbonera, que durant tants anys va ser el suport d’aquelles persones.
A més, podràs conéixer què produïxen: formatges i vins artesanls, pans, embotits, dolços... Irresistibles.
Hi haurà un itinerari guiat de la ruta de l’aigüa, espectacle del grup «El Ball de San Vito», tallers ambientals amb l'associació cultural Aguanaj, dinàmiques sobre les aus migratòries amb la Societat Valenciana d'Ornitologia o practicar les seues habilitats escaladores en el rocòdrom de Viunatura.... 

A més, vos esperem amb un muntó de sorpreses!
No t’ho pots perdre.  Tan prop i tan teu!"
I fins ací, el comunicat! Bon estiu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...