dimarts, 2 de maig de 2017

Primera reunió: dimarts 8 a les 10:30

Tenim una gran notícia!!!
El Pinzell Verd creix i s'obri a tota la comunitat educativa. Aquesta vesprada, els alumnes de 3rA que hem encetat aquesta gran aventura hem anat classe per classe per a informar de la raó de ser del nostre club, què volem aconseguir i com poden formar part. Demà de matí, visitarem les aules de 1r i 2n que hui estaven d'excursió.

Els hem convocat per al pròxim dimarts 8 de maig a les 10:30h (durant el pati) per a comentar la manera en què volem treballar i quins són els projectes que, tots els assistents, proposem com a principals idees. Al final de la reunió proposarem una nova data de reunió per a puntuar els projectes i decidir quins elegim en primer lloc i fer els grups de treball que s'encarregaran de cadascun d'ells.

En principi, hem pensat que, depenent de les tasques a realitzar per cada equip, la freqüència de reunions podria ser d'un o dos dies a la setmana, plantejant-se com a dies més adequats dimarts i divendres. Tot i això, cada grup serà lliure de decidir el seu calendari i horari.

Per cert!!! No se'ns pot oblidar que la primera activitat que tenim marcada al calendari és la Fira de les Famílies, fixada per al pròxim 10 de juny, en la que muntarem una paradeta per a ensenyar a la gent a fer minillibres -un model diferent de "fullets" que vam descobrir farà un mes i que ens ha agradat moltíssim i volem compartir amb tots vosaltres.

Ens veiem prompte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...