dissabte, 6 de maig de 2017

Hem començat molt bé: ara a demostrar el que podem fer!

Després de la nostra presentació i d'obrir el nostre club a l'escola i al poble en general, no podem estar més contents!

En la primera setmana en què hem possibilitat que se'ns agreguen socis de fora de la classe de 3rA, que va ser la que va imaginar aquest projecte, hem aconseguit més de 60 socis, dels quals més de 50 són alumnes i, aproximadament un 15 mestres i familiars.

Els alumnes seran, tal i com es va decidir quan es va iniciar la idea, qui portaran el pes i realitzaran les propostes i activitats. Pares, mares, altres familiars i professorat, ajudaran sobretot en la posada en pràctica i assessorament.

En principi, la idea és que els alumnes s'organitzen en comissions o equips de treball i que dediquen temps d'un o dos esbarjos a la setmana per a aquesta tasca -sempre de manera voluntària, ja que volem que El Pinzell Verd siga un al·licient i no mai una obligació. No obstant, alguns xiquets han proposat poder-se reunir, a més de als patis -o en compte de als patis- en altres horaris com el menjador o fora del temps escolar. Cadascú podrà triar quan, de quina manera i com vol col·laborar. Ja hem comentat anteriorment que el fet de formar part d'un club o associació escolar no ens ha de suposar mai un obligació, sinó un repte, un gaudi i un lloc on desenvolupar la nostra curiositat, les nostres inquietuds i on poder aprendre i mostrar el que volem arribar a fer.

També estem d'enhorabona quant al tema de les visites: ja comptem sobradament amb més de 200 i, això, sempre és una bona notícia. D'una banda perquè el web es va donar a conèixer farà menys de dues setmanes i, d'altra, perquè hi ha un gran nombre de llocs a internet i, açò dificulta en gran part, que algú accedisca a la nostra pàgina.

Estem orgullosos del que hem arribat a fer fins ara. Tanmateix, estem convençuts que ara arriba el millor i els que fem El Pinzell Verd volem convertir-nos en un referent no sols del Pintor Sorolla, sinò també de la vida del nostre poble.

Poc més, sols recordar-vos que la primera visita serà dimarts 9 a les 10:30, hora del pati, a la classe de 3rA. En aquesta reunió comentarem molt breument els nostres inicis i alguns dels projectes que tenim pensats realitzar i visitarem el que serà la nostra oficina. Finalment, ens citarem per a la pròxima reunió a l'Aula d'Audiovisuals i, en aquesta segona reunió, comentarem totes aquelles propostes que els alumnes que formen part del nostre club tenen en ment, agrupar-les, votar-les i obrir ja la fase de creació de grups de treball per a portar a terme les propostes més votades pels protagonistes, els xiquets.

Gràcies de nou!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...