dimarts, 2 de maig de 2017

Éxit en la nostra presentació

El matí del passat diumenge 30 d'abril es va celebrar la tradicional "Fira del Llibre" de les Alqueries. Des de ja fa uns anys, se celebra en la Plaça Major i la Plaça de la Segregació -just davant del preciós edifici de la nostra casa consistorial.
A les 10:30 hores, i després d'haver estat des de les deu muntant la paradeta i preparant tots els materials, vam obrir el nostre taller. El vent va ser el nostre pitjor enemic i ens envolava els punts de llibre i teníem que córrer darrere d'ells. 

El fet que fins a les onze i mitja no s'animara la gent a visitar la Fira, tampoc ajudava a rebaixar els nervis que hi havia entre els membres del club per la presentació, però ateníem amb un gran somriure als veïns que s'apropaven al nostre estand i, a més, com que, al principi, no teníem molts visitant, vam poder fer-nos alguns per a nosaltres. 
Eugenia i Eva i, més tard, Carmen Penelo, van ajudar-nos bastant i entre els mestres i que, a la fi, vam acudir a primera hora quasi una desena de companys, va fer que tot anara sobre rodes.A les dotze del migdia vam fer la nostra presentació. Juan José, el nostre tutor, va ser l'encarregat de donar-nos pas després que Encarna li cedira el micròfon (la veritat és que es va esplaiar ben poc!). Després de cantar el nostre rap per a iniciar els anuncis, vam llegir el manifest entre els dèsset integrants que vam acudir: un trosset cada un de nosaltres.
La gent ens va aplaudir molt i a nosaltres ens va fer molta il·lusió i vam quedar molt contents.
Ja havia passat el pitjor!!!

 

Una vegada acabada la presentació, ens vam relaxar moltíssim i vam començar a gaudir, de veres, del que segurament serà un dels "Dies del Llibre" més inoblidables per a nosaltres. Vam aprofitar per a saltar al castell umflable, ens vam fer fotos súper divertides, vam comprar llibres com a record, vam tornar a la nostra tenda amb un somriure de bat a bat per a atendre als que passaven per allà i el millor de tot: vam encetar el registre de nous socis, obrint, d'aquesta manera el nostre club a tots aquells que vulguen formar part. Per descomptat que els primers en afegir-se van ser alguns dels nostres companys de 3rB i les nostres mares.
Esperem que el nostre club doble aquesta setmana el seu nombre de socis i simpatitzants!!!


Ah! I per cert: vos esperem el pròxim dia 10 de juny al col·le en la Fira Familiar!!!
No us ho podeu perdre, perquè anem a ensenyar-vos a fer minillibres i vos prepararem també alguna que altra sorpresa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...