dimecres, 19 d’abril de 2017

Presentació a la Fira del Llibre

Hola amics!!! Tenim una gran notícia que comunicar-vos!

El pròxim diumenge 30 d'abril, a partir de les 10:30 hores, a la Plaça Major de les Alqueries es celebrarà la tradicional Fira del Llibre en la que tindreu diferents tallers i activitats i podreu comprar còmics, llibres i més coses.

Nosaltres també estarem allà! I és que l'Ajuntament de les Alqueries, de la mà d'Encarna -tècnica d'esports i cultura-, ens ha convidat a participar. No sols posarem una paradeta i realitzarem la nostra presentació cap a les dotze del migdia.

Al nostre estand estarem per a informar-vos sobre la nostra associació a tots aquells que estigueu interessats; així com explicar-vos quins són els nostres projectes més immediats i, a més, aquells que ho desitgen podran inscriure's per a col·laborar amb nosaltres.

Ah! I sols per visitar-nos, vos obsequiarem amb un fantàstic punt de lectura perquè el personalitzeu i pogueu continuar llegint el vostre llibre favorit, tot just, per el vau deixar.

Vos hi esperem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El seu comentari serà aprovat en breu.

Sortim a "El Municipi"!!!

L'Ajuntament de les Alqueries reconeix la tasca realitzada pel nostre grup el dia de l'arbre. Enhorabona, xiques i xics!!! ...